Daily Fresh Food en Care Culinair samen voor Van Neynsel

Hoe kan ik mijn proces op gebied van eten en drinken verbeteren én minder voedsel
verspillen?

Dat was de vraag van bestellers van eten en drinken bij Van Neynsel. Care Culinair werkt graag volgens de driehoek Zorg – Leverancier – Care Culinair, daarom heeft Emmy Verhulsdonck samen met Daily Fresh Food de workshop geoptimaliseerd. De eerste groepen hebben de workshop al succesvol gevolgd, in het najaar volgt de laatste groep.
 
Hans Jongejan, culinair adviseur van Daily Fresh Food en Emmy Verhulsdonck hebben een praktische video gemaakt die wordt toegevoegd aan de online workshop Bestellen en Voorraad. Deze workshop is een onderdeel van de opleiding Voeding & Hospitality in Zorg en Welzijn (K1137) van Care Culinair. De opleiding Voeding & Hospitality is de verdiepingsslag op het kookmaatje dat reeds succesvol is geïmplementeerd. Bij deze training zoomen we meer in op minder waste van eten en drinken en kijken we ook naar wat de bewoner echt wil op het vlak van eten, drinken en gastvrijheid.
 
Care Culinair en Daily Fresh Food werken al enkele jaren samen bij Van Neynsel op het gebied van opleiden en trainen. De woonondersteuners en bestellers worden getraind en begeleidt hoe ze de warme maaltijd zo optimaal mogelijk kunnen organiseren en bereiden, ze worden echte Kookmaatjes!
 
Van neynsel daily fresh food Care Culinair