Istock 985859318

Onze missie

 

Een gezonder en gelukkiger leven voor alle cliënten: daar draait het om bij Care Culinair. We ondersteunen, trainen en motiveren zorgorganisaties om goede voedingsconcepten te realiseren. Onze voedingsconcepten leiden tot gedragsverandering. Hierdoor halen zorgverleners nog meer voldoening uit hun werk en wordt voedselverspilling sterk teruggedrongen. Wat niet op het bord blijft liggen, dat wordt opgegeten!

Istock 471910611
Care Culinair Istock 186703869

Waarom Care Culinair?

 

Eten en drinken zijn een primaire levensbehoefte en essentieel voor de gezondheid. Vooral in de zorg zijn een heldere visie en het juiste voedingsconcept van groot belang. Voor ons staan kennis en dienstbaarheid centraal om voedingsconcepten in de praktijk te realiseren. Ons team bestaat uit specialisten zoals koks, facilitair managers, teamleiders en trainers. Ook apparatuur, inrichting en financiën zijn voor ons dagelijkse kosten. Care Culinair helpt u verder.

Care Culinair Istock 900920856

Ons team

Image001 (1) (1)

Emmy Verhulsdonck

Projectleider, Teamcoach eten en drinken, Trainer

Unnamed

Jeroen Krielaart

Directie, Bedrijfskundige, Organisatie, Apparatuur en inrichting

Unnamed (1)

Marc Duijzer

Directie, Ondernemer, Psychiatrie, Zorg

Img 9990

Marco van den Brink

Projectmanager, Teamleider facilitair en keuken, Trainer

Peter broekhof 0

Peter Broekhof

Projectleider, Operationeel management, Trainer

Unnamed

Ruud Verkaaik

Projectmanager, Hoofd keuken, Bedrijfsleider, Facilitair manager, Trainer

Unnamed

Wouter Cevat

Culinair Coach, Trainer

Historie

  • In 2012 is Marc Duijzer met Care Culinair in de zorgbranche gestart. Het aanbod van koks en voedingsmanagers uit de zorg nam vanaf 2010 toe vanwege de reorganisaties. Zo ontstond het idee om diensten te ontwikkelen waarmee zorginstellingen ondersteund worden om maaltijden goed verantwoord en efficiënt te kunnen verzorgen.
  • In 2014 ontving Care Culinair de BOV-trofee, voor de beste ondernemingsvisie binnen Agrifood en Healthcare.
  • In 2017 heeft de huidige aandeelhouder Marc Duijzer alle aandelen verkregen.
  • Twee jaar later zijn de productmodules ontwikkeld en staan er volgende innovaties op stapel. De vraag vanuit zorginstellingen neemt sterk toe, zowel qua omvang als intensiteit.
  • Om het bedrijf verder op te schalen en innovaties door te zetten is Jeroen Krielaart in september 2019 tot het bedrijf toegetreden.
  • Met de toetreding van Emmy Verhulsdonck wordt de volgende fase van opschaling ingezet.
  • Peter Broekhof heeft sinds 2020 het team van Care Culinair versterkt. Naast het projectleiderschap is hij medeverantwoordelijk voor de sales activiteiten.
  • Care Culinair heeft het leer-werktraject Koken is Leuk! omgezet naar een plaats- en tijdonafhankelijke leermethode conform het SBB kwaliteitsdossier K1137 Voeding & Hospitality in Zorg en Welzijn. Koken is Leuk! is daarmee geaccrediteerd.
Care Culinair Istock 155279318