Geef eten en drinken in de zorg een boost met de uitbreiding van het Served platform

Served is hét foodplatform voor zorgprofessionals. Als onderdeel van Bidfood voorziet Served zorgmedewerkers van eenvoudig samen te stellen weekmenu’s, kwalitatieve voedingsmiddelen en een berg aan inspiratie. Het platform nodigt zorgprofessionals uit om een weekmenu samen te stellen waarbij de ingrediënten direct te bestellen zijn bij Bidfood. Daarnaast biedt het Served inspiratiemagazine nóg meer inspiratie en inzicht in de laatste ontwikkelingen in de zorg.

Krijg toegang tot exclusieve en interactieve content voor zorgprofessionals

Vanaf 10 november 2021 hebben bezoekers van het platform ook toegang tot de ‘Extra services’ van Served. Ingeborg Prins, verantwoordelijk voor de content van Served.nl, legt uit: ‘We hebben vorig jaar besloten om het platform online een boost te geven en nieuw leven in te blazen. Op de ‘Services’ pagina willen we zorgprofessionals helpen door middel van interactieve e-learnings en het aanbieden van een Quick Scan.’

Served en Care Culinair

Care Culinair ondersteunt Served hierin. Als expertisepartner van zorginstellingen op het gebied van eten en drinken en het hiervoor opleiden van multi-inzetbaar zorgpersoneel, verzorgt zij de praktijkgerichte E-learnings die te vinden zijn op Served. Ook de resultaatgerichte Quick Scan wordt verzorgd door Care Culinair. Benieuwd hoe jij eten en drinken in jouw zorginstelling een boost kunt geven? Bekijk dan de extra services van Served.

 

Interactieve content van Care Culinair